Onze trainers

Rene-Vierkant

René

PT, fitness, training op maat & cardio boxingbag

Rene is samen met zijn vrouw Esther de eigenaar van Kicks. Hij starte Kicks in 2006 in een kleine sporthal en heeft nu zijn eigen sport- en boksschool aan de Kerkweg. Rene heeft als ambitie dat Kicks een thuis is voor sporters van jong tot oud en met of zonder ervaring. De Kicks family is voor iedereen!! Rene heeft al van kind af aan veel ervaring opgedaan in  diverse vechtsport disciplines in Suriname, daarna in Nederland verder gegaan met Kuntao in combinatie met kickboksen en gebruikt deze ervaring tijdens zijn lessen. Rene onderhoudt zijn eigen vaardigheden door diverse cursussen in Thailand en Nederland te volgen. Of het nou personal training is, een les aan een basisschoolklas of middelbareschoolklas, of lessen op het gebied van weerbaarheid, hij is echt van alle markten thuis.

Nico-Vierkant

NICO

THAIBOKSEN-MMA JEUGD & VOLWASSENEN

Nico is onze thai en kickboks trainer met de meeste ervaring. Hij vocht zelf wedstrijden in binnen en buitenland en begeleide diverse vechters richting wedstrijden op hoog niveau. Nu neemt hij deze schat aan ervaring mee naar Kicks. Hij traint zowel de jeugd als de volwassenen met zeer veel passie en energie!!.

Patrick-Vierkant

Patrick

cardio boxingbag, thaiboksen jeugd ondersteuning

Patrick is sinds 2018 lid van Kicks. Hij is hier beland door hulptrainer Dennis die hem een keer meenam. Patrick heeft in zijn jeugd en tijdens zijn werk bij de politie ervaring op gedaan met diverse vechtsporten en heeft vroeger een sportopleiding gevolgt. Hierdoor weet hij de leden van de cardio Boxingbag groepen altijd enthousiast te maken om door te gaan, zelfs als ze denken dat ze niet meer kunnen.

Ben-Vierkant

Ben

INVAL TRAINER TRADITIONEEL BOKSEN & CARDIO BOXINGBAG

Ben heeft zeer veel bokservaring. Hij bokst al vanaf zijn 16e jaar. Hij is inmiddels als zeer lang lid van Kicks en traint de Cardio Boxingbag groepen al heel wat jaren met veel plezier. Ook al doe je Cardio Boxingbag, ook hier weet je zeker dat je door Ben wordt gewezen op je bokstechnieken en dat je steeds weer een stapje beter wordt.

Naamloos-2

Steve

TRADITIONEEL BOKSEN

Foto & informatie volgt …

Naamloos-2

Cor

THAIBOKSEN JEUGD

Foto & informatie volgt …

Onze Hulptrainers

Ricardo-Vierkant3

Ricardo

Maliek

Maliek

20211201_152606

Sanne

De Gezellige bardames

KICKS “BEHIND THE SCENES”

Rene-Vierkant

René

Voorzitter

Esther-Vierkant

Esther

Secretaris
Penningmeester

Joyce-Vierkant

Joyce

Vormgeving & Merchandise

joyce@kicksridderkerk.nl

StichtingKICKS_logo-FC

Kicks Ridderkerk is onderdeel van Stichting Kicks