Een zaal nodig voor uw feestje/uitje of vergadering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Kinderfeestje

De jarige staat in het middelpunt!

Kinderfeestjes vier je bij ons op de Oud-Hollandse manier. Gezellige spelletjes, een frietfestijn of pannenkoeken party, knutselen, of gewoon lekker een tikspel. Met of zonder springkussen. Het kan allemaal!

Per kind (minimaal 6 kinderen)€ 12,50
Dit is inclusief siroop, spekkies, frietfestijn of pannekoekenpret en spelletjes.
Per volwassenen (1e gratis)€ 7,50
Springkussen (4-6 personen)€ 150,-
Opblaasbare stormbaan€ 250,-

Bedrijfsuitje

Een spetterende boksworkshop

Thaiboksen of Boksen is dé manier om mentaal en fysiek fit te blijven (of worden!) en helemaal van nu. Door samen te sporten leer je de collega’s op een andere manier kennen. Bij Kicks Ridderkerk zorgen we voor een actieve work-out op maat. Ervaring is leuk, maar geen vereiste om deze workshop te kunnen volgen.

Hoe is het gesteld met de coördinatie, de weerbaarheid en de flexibiliteit van het team?
De boks workshop is een uniek bedrijfsuitje waarbij de diverse technieken worden uitgelegd en in verschillende situaties worden behandeld.

Kosten
€15,50 ex. BTW. Dit is inclusief fruit en een flesje spa blauw. Minimaal 10 deelnemers. De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Liever op eigen locatie, dat kan ook!

De indeling van de workshop:
Er wordt gestart met een goede warming-up, passend bij het team en uit de bokswereld. Nadat alle essentiële spiergroepen zijn behandeld gaat het echte werk beginnen! De bokshandschoenen gaan aan en wie durft mag tegen elkaar boksen. Liever niet tegen elkaar? Geen probleem, dan maken we gebruik van de bokszakken en/of trapkussens. Door de diverse technieken in verschillende situaties toe te laten passen gaan we tot het uiterste en leert jouw team op elkaar te bouwen en vertrouwen.

Heeft jouw team een beetje meer nodig omdat de communicatie niet altijd vlotjes verloopt, dan kun je dit aangeven en zorgen wij voor een extra communicatiemedewerker die jullie team het beetje extra geeft om het jaar met elkaar te knallen!

Vergadering

Ruimte voor business

Soms is je kantoor net iets te krap en wil je liever niet gezien worden met die belangrijke (toekomstige) klant. Dan zit je bij Kicks rustig en anoniem in één van onze zalen. Ben je met een grote groep dan reserveren we de gesloten zaal voor je. Maar wil je even samen met die ene belangrijke klant praten, dan is de andere ruimte ook prima geschikt. Kom kijken naar de mogelijkheden!

Onder voorbehoud van prijswijzigingen en typfouten.

StichtingKICKS_logo-FC

Kicks Ridderkerk is onderdeel van Stichting Kicks